22 de diciembre de 2012

Goles bonitos,pero......

Ponnteceso - San Roman: 2-3
A Fabada Mecanica non mereceou perder este domingo,o empate era mais xusto.Na primeira mitade o San Roman tubo ocasións e chegarianos o descanso no marcador o-1.Na segunda mitade,saimos con mais gañas,estabamos xogando ben,nunha xogada ben elavorada,Luca-Toni marcaba un bonito gol,dous minutos despois,eles marcabam outro golazo,nos non baixamos os brazos e tiñanos ocasións e o San Roman un pouco metido atras,empatabamos o partido de un centro de Cros,que Suso entraba solo na area e poñia o empate 2-2,os dous equipos querianos a vitoria,as forzas andaban xustas,e o San Roman teria sorte o coller un rechace o borde da area,que Siro non podia facer nada,non quedaba nada,sacamos do medio campo e final do partido.