24 de enero de 2013

¡ Sin xogar ben....!

Ponteceso - Vimianzo: 4-2
Despois da cea que tubemos o sabado pola noite.o domingo tocou xogar,estabamos algo pesados e eso notouse,fallamos moito e sendo o ribal o pecha cancelas,o resultado non demostra que xogamos ben,todo o contrario, ¡xogamos mal!.O descanso chegamos no marcador 2-0 con dous goles de Juninho Penambucano,nada mais empezar a segunda mitade o Vimianzo marcaba (2-1) nos estabamos xogando nada ben,pero ocasiöns tiñanolas,pero fallando como de costume,Suso marcaba de penati o terceiro (3-1) dando mais tranquilidade,e pouco despois Juninho Penambucano marcaba o cuarto (4-1) e asi facendo un HAT TRIK,pouco antes do remate do partido o Vimianzo,marcaba outro gol,co resultado final no marcador 4-2