28 de febrero de 2013

A FABADA GUSTALLE AS ´´ SEGUNDAS ´´

espois de xogar os tres ultimos partidos ante ribales dificiles,no primeiro co Cabana,empatamos a uns,e unha segunda parte bonita e xogamos ben.O segundo contra o Nanton, ( 4-3 ) empezamos gañando pero empataban e poñianse por diante no marcador e indo a remolque,donde na segunda parte xogamos ben,e tendo ocasiöns claras de gol.No terceiro partido xogamos contra o Coristanco que estan a facer unha segunda volta boa,os poucos minutos de empezar eles fallaban un penalti,noutra xogada tiran un tiro o pao e pouco mais,habia moitas perdidas de balon no medio campo dos dous equipos.Na segunda parte os Pontecesans xogamos mellor,pero seguianos igual,fallabamos ocasións claras de gol.Nas duas proximas xornadas,tocanos un ´´pequeno´´TOURMALET,Castriz e Soneira