29 de noviembre de 2012

A FABADA VOLVE COA VITORIA

Ponteceso - Bergantiños
 Custounos traballo pero conseguimos tres puntiños pa estar cerca da Champións.N primeira mitade o Bergan tiña o balon mais que nos,e nos sin ter moita a bola e facendo un futbol mais direto,creabamos ocasions de gol que non se podian fallar.O gol deles chegaba por unha perdida de balon cerca da nosa area que o dianteiro do bergan marchaba só,Siro o porteiro de primeiras tocou o balon,pero na segunda a bola entraba na porteria.Na segunda mitade,nos apretamos mais,creabamos ocasions de gol,pero non moi claras,nunha delas Victor marcaba e poñia o empate a  uns,estabamos a xogar os mellores minutos do partido,e Susinho Jaucho (que xa facia tempo que non xogaba coma este partido) marcaba o 2-1 e 3-1 e estaba a facer un bo partido nos poucos minutos que lle da Mou-Jacob,xa no tempo engadido o Bergan marcaba outro gol mais,e non habia tempo pa mais,e menos mal,que pasamos aljo de apuros o final.