22 de noviembre de 2012

¡ TOCANA E XOGAN !

Soneira - Ponteceso: 3 - 1
 Xogamos contra un equipo que toca e xoga ben o futbol.Empezamos mal,como de costume,iban pasando os minutos e eles dominaban o partido au seu antollo,tras correr bastante e non ter moito a bola,cerca do descanso,nun corner que sacaban eles,a bola entraba no fondo da porteria polo primeiro pao que estaban Miguel e Penambucano,a bola toca en Miguel e entra.Na segunda mitade salimos con mais janas de xogar,pero enseguida marcaban o segundo gol,nos non baixamos os brazos e Pedro marcaba un fermoso gol,o partido poñiase interesante,tubemos uns minutos que estabamos chegando a porteria do Soneira,e nunha xogada dentro da area,Luca-Toni recibiu unha patada,que beo o arbitro pudo pitar penalti,o que pudo ser un 2-2 pasou ser un 3-1,xa que eles deseguido marcaban despois da xogada algo  polemica,faltaban poucos minutos po remate do partido e xa as forzas iban a menos.
  Na vindeira xornada, xogamos no Pinguel contra o Berganchester City,que leva varias xornadas sacando bos resultados, e esta por debaixo nosa a un punto.