23 de marzo de 2013

EMPATE XUSTO !

FOTO DE ARQUIVO
 En primeiro,dar as grazas o Clube Bergantiños polo detalle que tiberon o noso querido David.
O partido xogouse moi cedo,nos primeiros vinte minutos andabanos dormidos,non dabanos un pase acertado e perdianos moi pronto a bola,eles tiñan ocasións claras de gol,e con dous goles de falta poñianse por diante no marcador.Mou-Jacob movia pronto o tallo,e os cambios empezaban a notarse.Na segunda mitade,puxemos mais ganas,e nos primeiros minutos tibemos tres ocasións claras de gol.O Bergantiños tamen apretaba,nos noutra xogada,Alfonso poñia o 2-1 no marcador,quedaba pouco tempo po remate do partido,sabianos que podianos conseguir outro gol,e chegou a xogada polemica,penalti na area do Bergantiños,moi protestado po los xogadores,Luca-Toni,tira o penalti e empata o partido,eles antes do final,tiñan outra ocasión que San Siro despexou o balon a corner.