15 de marzo de 2013

UN SONEIRA CON AXUDA

Antes do comenzo do partido rendimos un homenaxe o noso querido David
  O Soneira dende o principio manexaba o partido o seu antoxo,a Fabada metido a tras,defendiase como podia,e a contra creaba algun perigro,cerca do descanso,o señor arbitro pitaba un ¨¨ penalti¨ que melor era unha tarxeta amarela po xogador do Soneiara por simular caida dentro da area,chegamos o descanso no marcador 0-1.Na segunda mitade,empezamos ben,tibemos duas ocasións claras de empatalo partido,pero en outra,nunha contra,Luca-Toni marcaba un bonito gol e empatando o partido,quedaba bastante partido,e os Soneirans apretaban ,chegaba o segundo gol deles,nun claro fora de xogo, que o arbitro non quixo ver,nos intentavanolo hasta o final pero foi imposible.
 Na proxima xornada xogamos contra o Bergantiños en Carballo,toca madrugón,xogamos as 9:30 h.